×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister i historisk Ancient-kross — briljerade mot Complexity

1
Olof "olofmeister" Kajbjer var fenomenal när Faze Clan krossade Complexity med 16-0 på Ancient.
Faze Clan, med Olof "olofmeister" Kajbjer i laget, säkrade igår en plats i Blast Premiers slutspel. Detta efter att ha lyckats besegra Complexity Gaming med 2-1 i kartor.

Den stora snackisen efter matchen var dock inte matchresultatet som sådant, utan Faze Clans historiska kartvinst på den avgörande kartan Ancient. För första gången sedan kartan introducerades i vår lyckades nämligen ett lag vinna kartan med 16-0 i en turnering på högsta nivå.

Extra roligt för oss svenska CS:GO-fantaster var att olofmeister var den i särklass bästa spelaren på servern i överkörningen. På de 16 spelade rundorna skramlade vår 29-årige legendar ihop 20 kills och noterades för bara fyra deaths.

Insatsen belönades med en HLTV-rating på 2.19, vilket är det högsta betyg olofmeister fått på en karta sedan höstsäsongen 2018. Då ansågs Faze Clan av många vara världens bästa lag.

Efter vinsten mot Complexity spelade Faze Clan gruppfinal mot nuvarande världsettan Natus Vincere. Där hade Faze Clan inte mycket att sätta emot utan förlorade med 0-2 i kartor.

Gårdagens resultat innebär att Faze Clan slutar tvåa i sin Blast Premier-grupp och därmed är klara för höstens slutspel. Slutspelet äger rum i slutet av november på plats i Royal Arena i Köpenhamn. Sedan tidigare är också Ninjas in Pyjamas klara för slutspelet.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..