×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NIP-stjärnan om senaste tidens rosterändringar: "Har varit ganska tufft"

3
Den svenska storstjärnan Hampus "hampus" Poser gästade i går HLTV Confirmed och pratade bland annat om NIP:s senaste förändringar i rostern.
Hampus "hampus" Poser var bäste svensk under IEM Summer. I går gästade Ninjas in Pyjamas-spelaren HLTV:s veckovisa talkshow HLTV Confirmed och pratade bland annat om lagets resultat i IEM Summer och Flashpoint 3.

I showen fick hampus också svara på frågor om lagets stora förändringar i lineupen den senaste tiden. Först värvades Nicolai "dev1ce" Reedtz in från Astralis i slutet på april och drygt en månad senare skickades Erik "ztr" Gustafsson, som bara varit i laget sedan febrari, ned till akademilaget till förmån för Linus "LNZ" Holtäng.

— Det har varit ganska tufft. Jag bryr mig inte så mycket om exakt vad lineupen är, men om vi inte hade bytt spelare så ofta tror jag att vi hade varit närmare topp 5 än vad vi är nu, säger hampus i talkshowen.

— Vi kämpar, har några toppar och dalar, och sedan bestämmer de sig för att byta spelare istället för att arbeta sig igenom svackan. När vi byter spelare hela tiden behöver vi gå igenom samma saker om och om igen.

I showen avslöjar hampus att spelarna själva inte alltid är delaktiga i turerna kring lagets lineup.

— Jag föredrar att vara delaktig i besluten, men jag är bara en spelare. Det är deras lag så de får göra vad de vill. Jag kommer inte att vara upprörd eller så, jag är här för att göra mitt jobb, säger hampus.

Informationen om att laget värvat dev1ce kommunicerades till spelartruppen bara dagen innan det blev offentligt.

— Med dev1ce var det så att vi skulle ha ett möte som blev uppskjutet flera gånger. Innan mötet satt jag i Teamspeak med Plopski och nawwk och efter mötet så var nawwk ute ur laget.

Att spelarna lämnas utanför vissa beslut har dock sina fördelar. En av dem är att spelarna kan fokusera på det som är viktigast för dem just nu.

— Jag tycker att det hjälper. I många andra lag så vill spelare kicka andra spelare. Det är rörigt. Jag föredrar att ha det så här. De löser allting och jag är här för att spela, säger han.

På frågan om fler organisationer kommer ta efter NIP:s modell är hampus övertygad om att det är på gång.

— Jag tror att det kommer hända snart. Det här är rätt sätt att göra det på. Att låta spelarna bestämma är inte bra, det håller inte i längden.

Foto: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..