×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus om Fnatic och Dignitas: "Jag skulle inte säga att någon av dem är våra rivaler"

1
Ninjas in Pyjamas sitter rätt så bekvämt högst upp på svenskrankingen. Fnatic har tappat av rejält medan Dignitas klättrar lite. Men hur ser lagen själva på detta? Vi tog ett snack med Hampus "hampus" Poser som inte ser något lag som rivaler.
Om det är något som Sverige har kunnat skryta med sedan begynnelsen av esport så är det våra skills i Counter-Strike. Under nästan alla tider har vi haft minst två topplag. I CS:GO så har det allt varit Ninjas in Pyjamas och Fnatic som har burit den svenska fanan och deras rivalitet har varit en fröjd att följa. Mer om detta går att läsa i en artikel vi publicerade under förra året.

På senare år har dock inte svensk CS varit det den brukade. Nu börjar Ninjas in Pyjamas dra ifrån lite, speciellt med nyheten att Nicolai "dev1ce" Reedtz gått med i laget. Dessutom så har Fnatic haft det extra tufft på senaste och Dignitas har till och med gått om dem i världsrankingen. Jack "Jackinho" Ström Mattsson säger fortfarande att NiP är deras största rivaler. Vi tog därför ett snack med Hampus "hampus" Poser för att höra hur han och NiP ser på detta.

Länge har ju Fnatic setts som era största rivaler. Men nu har Dignitas gått om dom i världsrankingen. Är det kanske så att ni ser Dignitas som större rivaler efter detta?

—Asså jag vet inte. Fnatic var ju våra rivaler förra året och i början av detta året. Men dom har ju tappat som fan efter flusha lämnade och det här med att JW släppte AWP:n. Jag skulle säga att båda dom lagen är något steg bakom oss. Jag skulle inte säga att någon av dem är våra rivaler. Vi är solklara ettor skulle jag säga. Berättar hampus.

Är det något annat lag som ni kanske ser som era rivaler eller något lag ni är lite extra rädda för under Flashpoint?

—Jag skulle inte säga att vi har några rivaler. Det är inget lag vi är rädda för. Heroic är ju svåra att möta så dom är nog tuffast Avslutar hampus.


Intervjun utfördes innan NiPs första match i Flashpoint 3

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..