×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelat för NIP i IEM Summer — föll mot Virtus.Pro

1
Ninjas In Pyjamas är ute ur superturneringen efter kollaps på Overpass.
Det blir inga svenskar i IEM Summer-slutspelet. Ninjas in Pyjamas förlorade den avgörande matchen i sin grupp mot Virtus.pro och är därmed utslagna ur turneringen.

Hampus "hampus" Posers mannar inledde matchen mot Virtus.Pro på bästa möjliga sätt. Laget vann bägge pistolrundorna på Mirage vilket bidrog till att ninjorna kunde ta ledning i matchen med 1-0 efter kartvinst med 16-14.

På Virtus.Pros kartval Inferno var det istället CIS-lagets tur att vinna bägge pistolrundorna. NIP hade en fin period i andra halvlek vilket bidrog till att skapa lite nerv i matchen, men Virtus.Pros starka T-halva visade sig vara ointaglig för ninjorna.

Virtus.Pro var sedan totalt överlägsna på Overpass. Ninjas In Pyjamas hade ingenting att sätta emot Virtus.Pros CT-sida i första halvan av kartan och svenskarna fann sig i underläge 1-14 efter 15 rundor. Försprånget var ointagligt och VP vann till slut med 16-4.

För svenskarnas del blir det nu en veckas välbehövd vila innan laget kliver in i Blast Premiers vårfinaler.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..