×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: device skriver på för NiP — nawwk bänkad

3
Det kanske sjukaste spelarbytet någonsin har precis hänt. Ninjas in Pyjamas har valt att göra förändringar till sitt CS:GO-lag. De har valt att bänka AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson och istället plocka upp en dansk spelare. Detta är ingen mindre än Nicolai "device" Reedtz.
Det svenska laget Ninjas in Pyjamas har offentliggjort det kanske mest otippade spelarbytet någonsin. De har plockat upp ingen mindre än Nicolai "dev1ce" Reedtz. Den danska spelaren har setts som en av de bästa spelarna i världen i många år. Han har vunnit hela fyra majors tillsammans med Astralis där han blev MVP två gånger. Han har nu istället skrivit på ett tre år långt kontrakt med Ninjas in Pyjamas.

Den danska superstjärnan är den spelare som vunnit flest MVP-medaljer någonsin, hela 18 stycken. Två av dessa var dessutom från majors. Han har dessutom fått plats på Hltv:s top 20-lista varje år sedan 2014. Under de senaste sex åren placerat sig top 5 på listan. Hans bästa placering är en andraplats från 2018 när han placerade sig bakom Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Under de senaste två åren har han kommit på tredjeplats bakom s1mple och Mathieu "ZywOo" Herbaut.

AWP-spelaren skriver i NiPs uttalande att det är tufft att lämna Astralis och att han ser spelarna som sin familj. Men under coronapandemin har han behövt tänka. Han skriver att han bott i Sverige under i en längre tid och att han pratar språket. Han skriver att med faktumet att nästa major spelas i Stockholm så är hans största mål att få hem majorvinsten till Sverige.

För att göra plats för den danska superstjärnan har Tim "nawwk" Jonasson blivit bänkad. Han anslöt sig till Ninjas in Pyjamas i början av förra året och hjälpte laget ta sig till slutspel i turneringar så som ESL Pro League Season 13 och ESL One Cologne 2020. Han har nu blivit transferlistad. Organisationens COO, Jonas Gundersen, skriver i uttalandet att när en möjlighet att plocka upp en spelare som device så kan man inte tacka nej. Han skriver att detta var anledningen till att de valde att släppa nawwk då de har samma roll, AWP-spelare.


11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..