×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SPELARBETYG: Så bra var svenskarna i IEM Summer

2
Inget av de svenska lagen tog sig vidare till IEM Summers slutspel. Här är Fragbites spelarbetyg.

Ingen av svenskarna nådde upp till det ädlaste av betyg den här gången.


Hampus "hampus" Poser (NIP)
IEM Summer var en bra turnering för NIP:s in-game leader. Det verkar som att hampus självförtroende inte har några gränser och det hjälper honom att både göra bra calls och panga hårt.


Fredrik "REZ" Sterner (NIP)
REZ gick in i IEM Summer med en grym insats i Flashpoint 3 i ryggen. I derbyt mot Fnatic var det REZ som räddade NIP från utslagning genom att toppa fraglistan på både Ancient och Inferno. Försvann tyvärr lite i den avgörande matchen mot Virtus.Pro.

Ludvig "Brollan" Brolin (Fnatic)
Efter en rad mindre starka insatser från Fnatics 18-åring klev Brollan fram och var lagets bästa spelare i IEM Summer. I derbyt inledde Brollan svagt men var bäste svensk på servern på Overpass.


Jack "Jackinho" Ström Mattsson (Fnatic)
När Jackinho spelar bra är Fnatic oftast också bra. 22-åringen fick det dock inte att stämma i förlustmatchen mot NIP.

Linus "LNZ" Holtäng (NIP)
Att hoppa in i en ny femma på så kort varsel utan erfarenhet av de riktigt stora turneringarna är ingen lätt uppgift. Trots det tuffa utgångsläget stod LNZ för en godkänd insats.

Freddy "KRiMZ" Johansson (Fnatic)
Var riktigt bra på Inferno mot NIP och förtjänade nog bättre utdelning resultatmässigt i den kartan. KRiMZ, som skiner som allra mest på stora scener, har under lockdownen haft svårt att hitta helt rätt.

Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (NIP)
IEM Summer var inte Plopskis starkaste turnering. 19-åringen steppade upp i matcherna mot Heroic och Fnatic, men försvann stundtals helt mot Virtus.Pro och OG.


Jesper "JW" Wecksell (Fnatic)
2021 fortsätter vara ett tufft år för veteranen. Blixtrade stundtals till i matchen mot NIP, men insatsen räcker inte till mer än en etta den här gången.

Maikil "Golden" Selim (Fnatic)
Golden har visserligen aldrig varit den mest hårdskjutande spelaren i sina lag. En netto-KD på -16 över fyra kartor är dock alldeles för svagt även för en IGL.


Nicolai "dev1ce" Reedtz (NIP)
Är dansk.

5 - Världsklass
4 - Väldigt bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd
0 - Dansk

Vem tycker du var bäst under IEM Summer?

446 personer har röstat
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..