×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LNZ till Ninjas in Pyjamas — ztr tillbaka i Young Ninjas

2
Trots succén i Flashpoint så väljer nu Ninjas in Pyjamas att göra förändringar. Erik "ztr" Gustafsson återvänder nu till Young Ninjas medan Linus "LNZ" Holtäng får chansen i huvudlaget.
Trots en otrolig prestation under Flashpoint 3 har NiP valt att göra förändringar till sitt CS:GO-lag. Det som nu händer är att Erik "ztr" Gustafsson flyttas ner till Young Ninjas igen. Han har varit en del av huvudlaget sedan februari när Simon "twist" Eliasson fick lämna. Under Flashpoint var ztr den sämsta spelaren rent statistiskt med en rating på 0.86.

För att fylla platsen så är det ytterligare en Young Ninjas-spelare som får testa på att spela i huvudlaget. Närmare bestämt Linus "LNZ" Holtäng. Han är den spelare som agerat IGL i Young Ninjas medan ztr spelade i huvudlaget. LNZ ligger på en rating på 1.04 den senaste tiden på Hltv. NiP skriver att de just nu har en kärna på fyra spelare och en roterande spelare från Young Ninjas.

I NiPs pressmeddelande skriver lagets coach, Björn "THREAT" Pers, att ztr har bidragit enormt mycket till deras senaste framgångar tack vare hans energi och kommunikation. THREAT skriver dock också att han tycker att ztr måste ha mer tid att utvecklas som spelare och det är därför han blir nedflyttad till Young Ninjas.




Artikelbild: Ninjas in Pyjamas/ESL. Bilden är ett montage

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..