×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus avslöjar: Han är ensam IGL i Ninjas in Pyjamas

2
För lite mindre än två månader sedan offentliggjorde Hampus "hampus" Poser att han och Erik "ztr" Gustafsson delat på IGL-rollen i Ninjas in Pyjamas. Detta har nu förändrats och hampus är återigen ensam IGL.
Under gruppspelet av ESL Pro League berättade Hampus "hampus" Poser att lagets då nyaste spelare Erik "ztr" Gustafsson hjälpte till med IGL:andet. Detta gjorde han på två kartor, Overpass och Nuke. Den unga talangen fick mycket positiva kommentarer om detta. Så är dock inte fallet längre. hampus avslöjade i en intervju med Fragbite att han återgått till ensam IGL.

—Vi har faktiskt bytt tillbaka. Det är jag på alla maps igen. Det är ingen speciell anledning, det bara blev så. Det blir mer consistent med en IGL. Berättar hampus för Fragbite.

ztr intog rollen på Nuke direkt när han kom in i huvudlaget från Young Ninjas. Efter detta tog han även över rollen på Overpass så att hampus kunde fokusera mer på sitt aim. Om man kollar på den unga spelarens stats sedan han kom in i laget så har de varit svagast i laget. Om detta nu förändras när han kan fokusera mer på sitt egna spel får vi se på fredag när laget spelar sin första match i Flashpoint 3.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..