×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic gör premiär i Flashpoint idag — Jackinho är självsäker

1
Det är äntligen dags för ett svensklag att göra premiär i Flashpoint 3. Först ut Fnatic som kommer att ställas mot Mousesports. Lagets AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson låter självsäker inför mötet.
Idag startar Sveriges resa i Flashpoint 3. Först ut är Fnatic som ställs mot Mousesports klockan 21:00 ikväll. Turneringen är den första RMR-turneringen för 2021 och många viktiga poäng för att ta sig vidare till PGL Stockholm Major. Inför matchen pratade Freya Spiers med lagets AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

Jackinho menar att Mousesports, precis som Fnatic, har haft det lite tufft i början av året. Han menar att detta är då de har en ny IGL. Senast lagen möttes så förlorade Fnatic men Jackinho säger att de har förbättras mycket sedan dess. Han berättar att de har blivit mycket mer stabila på flera kartor samt att de har höjt sin lägsta nivå.

I den 15 minuter långa intervjun så pratar de om mycket mer än bara matchen mot Mousesports. Frågan om vilka de ser som deras största rivaler så säger han, inte så oväntat, Ninjas in Pyjamas. Han berättar att han fortfarande inte fått spela mot dem under sin tid i Fnatic. Han nämner också att han dessutom att Erik "ztr" Gustafsson är hans gamla lagkamrat så det finns en slags broderlig rivalitet där.


Hela intervjun med Jackinho

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..