×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så har dev1ce kommit in i NiP: "Det är ju som att få Ronaldo"

2
Imorgon gör Nicolai "dev1ce" Reedtz premiär för Ninjas in Pyjamas. Men hur har han egentligen påverkat laget hittills? Vi tog ett snacka med Hampus "hampus" Poser för att få reda på detta.
Det var nog ingen som förväntade att Nicolai "dev1ce" Reedtz skulle lämna Astralis. Om någon hade listat ut det så kunde de nog inte vänta att han skulle ansluta sig till Ninjas in Pyjamas. Detta är nu fallet och imorgon, fredag, är det äntligen premiär för spelaren. Vi pratade om den danska superstjärnan med lagets IGL, Hampus "hampus" Poser.

Nu har ju dev1ce kommit in i laget. Hur har han kommit in i laget? Det är ju såklart en AWP-spelare men kommer vi att få in några förändringar i erat spel?

—Det är för det mesta same same. Vi har bytt lite grann på vissa maps. Han har anpassat sig bra. Det enda lilla problemet är ju kommunikationen. Han har ju aldrig spelat med ett svenskt lag men det kommer ju att lösa sig med tiden.

När det blir executes blir det hetsigt och sånt. När det är splittar och man säger “två där, tre där” då kan det bli rörigt för han. Det kommer lite danska ibland men det är kul.

Med tanke på att ni fått in en sån superstjärna som dev1ce har era mål för året förändrats på något sätt?

—Vi har inte riktigt pratat om det så mycket. Vi fokuserar mest på en turnering åt gången. Vi borde ju bli bättre. Han är ju en top 3 spelare. Det är ju som att få Ronaldo liksom. Man förväntar ju sig att det ska gå bättre.

Hur har dev1ce kommit in på en personlig plan?

—Det har varit jävligt bra. Han har ju bott här i fyra år. Han är en jävligt skön kille, väldigt jordnära.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..