×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dignitas går om Fnatic på världsrankingen — når topplacering

1
Dignitas är för första gången Sveriges näst högst rankade lag.
Under natten släppte HLTV en uppdatering av sin världsranking. För svensklaget Dignitas innebär uppdateringen att laget noterar sin högsta placering på världsrankingen sedan laget bildades i början av förra året.

Svensklaget återfinns nu på plats 23 i världsrankingen. Genom uppdateringen går Dignitas också för första gången om Fnatic i världsrankingen och kan därmed titulera sig Sveriges näst högst rankade lag.

Sedan Jonas "Lekr0" Olofsson anslöt till Dignitas i mars har laget stått för flera fina insatser. Bara ett par veckor efter Lekr0s ankomst vann laget Blast Nordic Masters och under april lyckades laget slå både Team Liquid och Evil Geniuses.

Fnatic har samtidigt haft en resultatmässigt svag vår, vilket lett till att man rasat i världsrankingen. Laget lyckades inte i IEM Katowices playins i februari och i mars stod laget för svaga insatser i ESL Pro Leagues 13:e säsong och kvalet till Dreamhack Masters Spring 2021, vilket gör att man nu rankas 26:a i världen.

För Ninjas in Pyjamas del innebar uppdateringen inga större förändringar. Laget är fortsatt rankade 13 i världen och är därmed också bäst i Sverige.


Sverigerankingen enligt HLTV


1. Ninjas in Pyjamas (13)
2. Dignitas (23)
3. Fnatic (26)
4. Young Ninjas (47)
5. Apeks (51)
6. Galaxy Racer (60)
7. Lilmix (69)
8. Gamerlegion (84)
9. Lemondogs (108)
10. familia (113)
11. Brandbergen Shooters (151)
12. Granit (264)
13. SverigeDeportivo (265)
14. Prima Esport (273)
15. denied (278)

Foto: Igor Bezborodov/Starladder.

Är Dignitas bättre än Fnatic?

182 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..