×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas klara för kvartsfinal — får möta Dignitas: "Tror vi kan vinna om vi spelar våra kort rätt"

2
Unga löften möter rutinerade stjärnor när LOOT.BETs kvartsfinal bjuder på svenskt derby.
Young Ninjas stod för en ordentlig skräll när laget nollade Movistar Riders i LOOT.BETs inledande slutspelsmatch. Nu väntar kvartsfinal och derby mot det svenska storlaget Dignitas på onsdag.

— Det känns riktigt bra att vi kommer få möta Dignitas, säger lagets IGL Linus "LNZ" Holtäng till Fragbite efter matchen.

— Det är extremt kul när det är ett bättre svenskt lag man möter.

Att Young Ninjas är solklara underdogs stör inte LNZ.

— Jag tror att vi kan vinna om vi spelar våra kort rätt. Vi kommer alltid hungriga till dessa stora möten och vi spelar även utan press, säger han.

I dagens tidiga morgonmatch levererade laget en mindre skräll när man vann två raka kartor mot Movistar Riders.

— Movistar är ett sjukt bra lag med bra resultat, ett lag som jag kollat på mycket, säger LNZ.

— Jag personligen förväntade mig inte en 2-0-seger men jag vet att när vi visar vad vi verkligen går för så kan vi göra upsets som dessa.

Den som följer svensk CS aktivt har nog lagt märke till Young Ninjas minst sagt hektiska spelschema. Att spela så många matcher har enligt LNZ sina för- och nackdelar.

— Det är sjukt kul att få spela mycket matcher. Jag tror att vi har runt 100 HLTV-kartor med mig i laget och vi alla har lärt oss sjukt mycket genom misstagen vi gjort i officiella matcher.

— Nackdelen är att man kan börja känna sig lite utbränd, något som jag själv började känna ett tag. Det gäller att man tar vara på sina pauser mellan matcher och på off-dagar.

Kvartsfinalen mellan Young Ninjas och Dignitas spelas på onsdag klockan 13:20 och sänds förstås på Twitch.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..