×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT om inhoppen i Lilmix: "Ska hjälpa grabbarna så mycket som möjligt"

1
Trots flera inhopp verkar det inte vara aktuellt för superstjärnan Cristopher "GeT_RiGhT" Alesund att permanent bli en del av Lilmix.
Den före detta Dignitas- och Ninjas in Pyjamas-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har under våren flera gånger agerat stand-in i Lilmix. Sedan Isak "isak" Fahlén lämnade laget under förra veckan har GeT_RiGhT agerat ersättare i nästan alla Lilmix matcher.

Men att den 30-årige CS-ikonen skulle bli en permanent del av Lilmix femma verkar inte särskilt troligt. När GeT_RiGhT för ett par dagar sedan fick frågan i en intervju på Elitseriens Twitch-kanal var svaret nej.

— Njae... Jag hjälper grabbarna så mycket som de behöver hjälp och så får vi se hur det går i det, säger GeT_RiGhT.

— Jag har bara jättekul och det är det viktigaste i slutändan. Har man bara kul så går det bra.

Utöver att bidra som stand-in i Lilmix avslöjar GeT_RiGhT i intervjun att han framöver kommer att vilja arbeta mer med att hjälpa den yngre generationens svenska CS-spelare.

— Det finns väldigt många talanger. Jag har varit lite dum och inte följt det så mycket innan. Jag blir väldigt imponerad av att se vilka talangfulla spelare som finns i de olika lagen, säger han.

— Det behövs hjälp och support från andra människor. Även från mig till exempel, som är en gammal räv i scenen, som kan hjälpa till så mycket som jag kan.

Skulle du vilja se GeT_RiGhT i Lilmix permanent?

453 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..