×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT om inhoppen i Lilmix: "Ska hjälpa grabbarna så mycket som möjligt"

1
Trots flera inhopp verkar det inte vara aktuellt för superstjärnan Cristopher "GeT_RiGhT" Alesund att permanent bli en del av Lilmix.
Den före detta Dignitas- och Ninjas in Pyjamas-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har under våren flera gånger agerat stand-in i Lilmix. Sedan Isak "isak" Fahlén lämnade laget under förra veckan har GeT_RiGhT agerat ersättare i nästan alla Lilmix matcher.

Men att den 30-årige CS-ikonen skulle bli en permanent del av Lilmix femma verkar inte särskilt troligt. När GeT_RiGhT för ett par dagar sedan fick frågan i en intervju på Elitseriens Twitch-kanal var svaret nej.

— Njae... Jag hjälper grabbarna så mycket som de behöver hjälp och så får vi se hur det går i det, säger GeT_RiGhT.

— Jag har bara jättekul och det är det viktigaste i slutändan. Har man bara kul så går det bra.

Utöver att bidra som stand-in i Lilmix avslöjar GeT_RiGhT i intervjun att han framöver kommer att vilja arbeta mer med att hjälpa den yngre generationens svenska CS-spelare.

— Det finns väldigt många talanger. Jag har varit lite dum och inte följt det så mycket innan. Jag blir väldigt imponerad av att se vilka talangfulla spelare som finns i de olika lagen, säger han.

— Det behövs hjälp och support från andra människor. Även från mig till exempel, som är en gammal räv i scenen, som kan hjälpa till så mycket som jag kan.

Skulle du vilja se GeT_RiGhT i Lilmix permanent?

416 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..