×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT avslöjar: Dessa kartor borde tas bort

1
Train är ute ur map-poolen och Ancient är inne. Hur detta kommer att påverka lag är väldigt svårt att veta just nu. Vi valde därför att ställa ett par frågor till
Förändringar till map-poolen är något som brukar påverka proffscenen rätt rejält. Tänk bara på hur Astralis överraskade alla och valde Vertigo mot Team Liquid i kvartsfinalen av Starladder Berlin Major. Nu har nästa förändring hänt och Train har fått stiga åt sidan för den nya kartan Ancient.

Vi pratade med Björn "THREAT" Pers från Ninjas in Pyjamas om detta. Han anser att det var bra att Train togs bort men menar dock det att det inte kommer att påverka NiP så mycket:

—Den har legat i mitten av våran map-pool så det skadar oss inte så mycket. Metat är ganska stelt på den just nu och det är svårt att vara nyskapande så på ett sätt är det skönt att slippa den.

Den nya kartan Ancient hade han dock inte lika mycket att säga till om. Han tror dock att mittkontrol blir viktigt för kartan.

—Inte spelat den än men mina första intryck är att T nästan måste ha mitten för att kunna göra nått då det är väldigt tighta chokes.

Vi frågade även THREAT hur han tycker att Valve hanterar kartpoolen. Coachen som tidigare visat sitt missnöje för Inferno vill se mer förändringar.

—Personligen vill jag bara ha nya maps att köra, det är mycket roligare. Det tråkiga är att de ofta tar in gamla maps i poolen igen. Vore skönt om de tog bort Inferno, Mirage och Dust2 vid det här laget.



Artikelbild: Kim Eskilsson

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..