×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kaos i Lilmix match mot Na'vi Junior: "Det är fortfarande surt"

1
Under gårdagen ställdes Lilmix mot Natus Vinceres akademilag, Na'vi Junior. När svensklaget kommit upp i en ledning på 14-13 så avbröts dock matchen. Vi tog ett kort snack med Adam "bq" Bergqvist om den kaotiska matchen.
När det var dags för Lilmix att göra entré i Elisa Invitational Summer så var det inte mycket som gick bra. Laget, som hade Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som inhoppare, ställdes mot Na`Vi Junior. Det blev en spännande första karta men den var kantad av problem. När svenskarna hade en ledning på 14-13 så avbröts matchen.

—Aa vi vet inte riktigt själva vad som hände men nått fel var det med providern till servarna, tror vi var på 6 olika servrar. Skrev Adam "bq" Bergqvist till Fragbite.

Matchen har blivit framflyttad och kommer att fortsätta på måndag. Som tur är för Lilmix som kommer resultatet 14-13 att stå fast och matchen börjar från första kartans 28:e runda.

Givetvis var det tråkigt att de slutade som de gjorde men vad kan vi och Na'vi Junior göra? Bara bita i de sura äpplet liksom. Det är fortfarande surt och vi kan inte göra så mycket åt saken, bästa för oss hade ju givetvis varit att vi löste en annan provider/server eller liknande men ah de blev som de blev! Avslutar bq.
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..