×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kaos i Lilmix match mot Na'vi Junior: "Det är fortfarande surt"

1
Under gårdagen ställdes Lilmix mot Natus Vinceres akademilag, Na'vi Junior. När svensklaget kommit upp i en ledning på 14-13 så avbröts dock matchen. Vi tog ett kort snack med Adam "bq" Bergqvist om den kaotiska matchen.
När det var dags för Lilmix att göra entré i Elisa Invitational Summer så var det inte mycket som gick bra. Laget, som hade Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som inhoppare, ställdes mot Na`Vi Junior. Det blev en spännande första karta men den var kantad av problem. När svenskarna hade en ledning på 14-13 så avbröts matchen.

—Aa vi vet inte riktigt själva vad som hände men nått fel var det med providern till servarna, tror vi var på 6 olika servrar. Skrev Adam "bq" Bergqvist till Fragbite.

Matchen har blivit framflyttad och kommer att fortsätta på måndag. Som tur är för Lilmix som kommer resultatet 14-13 att stå fast och matchen börjar från första kartans 28:e runda.

Givetvis var det tråkigt att de slutade som de gjorde men vad kan vi och Na'vi Junior göra? Bara bita i de sura äpplet liksom. Det är fortfarande surt och vi kan inte göra så mycket åt saken, bästa för oss hade ju givetvis varit att vi löste en annan provider/server eller liknande men ah de blev som de blev! Avslutar bq.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..