×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic kan åka ut idag — så gick första dagen av IEM Katowice

1
Den första dagen av Intel Extreme Masters Katowice är färdigspelad och det blev blandade resultat för svensklagen. Ninjas in Pyjamas är redan klara för gruppspelet medan Fnatic riskerar att åka ut ur turneringen redan idag.
Intel Extreme Masters är äntligen igång och den första dagen bjöd på många överraskningar. För den svenska sidan blev det både upp och ner. Ninjas in Pyjamas gick igenom den första fasen med stormsteg och är redan klara för gruppspelet efter två raka vinster mot Complexity Gaming och Virtus.pro. För det andra svenskhoppet blev det dock tuffare. Jack "Jackinho" Ström Mattsson och kompani förlorade sin öppningsmatch mot OG och riskerar att åka ut ur turneringen redan idag.

Det första laget att få lämna turneringen blev Movistar Riders. Laget som nyligen plockat in Owen "smooya" Butterfield fick det tufft och lyckades inte vinna en enda karta under play-in. Kort därefter fick även brassarna i Team One säga adjö till turneringen. De kanske två största överraskningarna fick vi matcherna mellan Gambit Esports och Mousesports samt Team Spirit och BIG. Det var Gambit och Spirit som gick vinnande ur mötena och är nu, precis som NiP, klara för gruppspelet.

Tisdag 16 februari


Onsdag 17 februari

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..