×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Plopski med 37 frags på en karta — NiP vidare till huvudturneringen

1
Ninjas in Pyjamas är klara för gruppspelet av Intel Extreme Masters. Detta efter att de vunnit mot Virtus.pro med 2-0 i kartor. Starkast på servern var utan tvekan Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som under första kartan samlade ihop sjuka 37 frags.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas vann sin första match av IEM Katowice play-in mot Complexity Gaming. De ställdes därmed mot Virtus.pro i en match där vinnaren skulle säkra en plats till turnerings gruppspel. Virtus.pro gick in som stora favoriter i mötet efter deras tre raka turneringsvinster. De hade dessutom slagit NiP i deras två senaste möten för mindre än en månad sedan, båda dessa matcher med 2-0 i kartor. Men historien skulle inte upprepa sig.

Matchen startade på svenskarnas kartval, Overpass. VP gick dock starkast ut genom att vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. De fortsatte med en starkt på sin CT-sida och kunde gå vinnande ur den första halvan med 9-6. När lagen bytte sida så tog det istället fart för Ninjas in Pyjamas. Laget vann nu den matchens andra pistolrunda och kunde nu komma tillbaka in i matchen. NiP lyckades tillslut säkra sitt kartval med 16-13 och mycket tack vare Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Den svenska spelaren lyckades få med sig hela 37 frags på kartan, detta innebär 1.28 frags per runda och en ADR på 133.8. Närmast i laget var Hampus "hampus" Poser på 19 frags.

Näst på tur var Dust2 och denna gången startade Virtus.pro ännu starkare. De vann sex raka rundor innan NiP äntligen kunde komma in i matchen igen. Det såg dock ut som att VP kunde rädda upp situationen när hampus hamnade i ett 1on3-läge. Men NiP-ledaren lyckades vinna rundan och efter detta kunde NiP få med sig sju rundor från sin CT-sida. När laget började attackerade blev det dessutom lättare för dem. De tappade bara tre rundor till i matchen och säkrade 2-0 i kartor efter 16-11 på Dust2. I och med detta är svensklaget klara för gruppspelet av IEM Katowice som sätter igång redan imorgon.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..