×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Storspel av hampus när NiP utklassar Complexity — Fnatic faller mot OG

1
Intel Extreme Masters Katowice är igång och båda svensklagen har spelat sin första omgången. Ninjas in Pyjamas tog sig lätt förbi Complexity när Hampus "hampus" Poser bjöd på show. Tuffare blev det dock för Fnatic som startade turneringen med en förlust.
En miljon dollar står på spel i IEM Katowice 2021. Turneringen börjar med ett kvalstadie där 8 av 16 lag ska gå vidare till gruppspelet. I detta stadie hittar vi både Ninjas in Pyjamas och Fnatic. För NiP startade turneringen otroligt starkt. De ställdes mot Complexity Gaming på Nuke och fick en lite tuff start. CoL började starkt men när det stod 6-5 till Complexity tog NiP kommando. Lett av den storspelande Hampus "hampus" Poser så tappade endast NiP en runda till och säkrade vinsten med 16-7. På den korta matchen bjöd hampus på hela 27 frags och en rating på 1.81.


Kort därefter var det dags för Fnatic att spela sin första match. De ställdes även de mot ett internationellt lag i form av OG. Matchen spelades på Overpass och svenskarna vann den inledande pistolrundan på sin CT-sida. De tappade dock direkt rundan efter det och sex till utöver det. De fick endast med sig fem rundor från sin CT-sida och kunde inte heller bjuda på en bra T-sida, 16-9 till OG. NiP kan nu redan säkra en plats i gruppspelet i sin match mot Virtus.pro medan Fnatic kan åka ut ur turneringen redan imorgon när de ställs mot Made in Brazil.
0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..