×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

YNk om coachbuggen: "Some of these orgs really are a joke"

1
Faze Clans coach Janko "YNk" Paunovic har gått ut på Twitter där han ger sina tankar kring coachbuggen. Han riktar hård kritik mot de organisationer som väljer att ha kvar de coacher som blivit bannade av ESIC.
Tidigare i veckan stod det klart att 37 coacher blivit bannade av ESIC. Detta efter att de utnyttjat en bugg som praktiskt taget gav dem wallhack. Många coacher har dock fått stanna kvar i sina respektive organisationer. Bland dessa hittar vi personer som Nicolai "HUNDEN" Petersen, Slaava "Twista" Räsänen och Sergey "Starix" Ischuk. Många av dessa har nu blivit förflyttade till analytiker i sina lag då de inte får agera coach under deras tid som bannade.

En coach som inte använt sig utav buggen, Janko "YNk" Paunović från Faze Clan. Riktar nu hård kritik mot dessa organisationer som väljer att ha kvar dessa bannade coacher. På Twitter skriver YNk att han anser att dessa organisationer är skämt. Han skriver även att han först och främst menar HUNDEN och twista som enligt honom har varit en stor del till sina respektive lags framgång.

I samma tråd skriver även YNk att han är för att ge människor andra chanser men att man också måste ta konsekvenser för sina handlingar och undrar vilket typ av exempel dessa organisationer sätter. Han påpekar dock att han inte har något emot dessa människor på ett personligt plan men att de smutskastat scenen och speciellt coachrollen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..