×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

starix anklagade flusha för fusk och använde coachbuggen — får vara kvar i Hard Legion

1
37 coacher blev under gårdagen från att delta i turneringar som samarbetar med ESIC. Bland detta hittar vi den ukrainska coachen Sergey "starix" Ischuk. Trots att han nu är bannad i tio månader får han vara kvar i Hard Legion.
Under gårdagen gick Esports Integrity Commission, ESIC, ut med att de bannat hela 37 stycken coacher. Bland dessa hittar vi Sergey "Starix" Ischuk som nog mest är känd för sin tid som spelare och coach i Natus Vincere. Tidigare denna månad blev han upplockad av Hard Legion Esport som nyligen sparkat sin före detta coach Aleksandr "zoneR" Bogatiryev på grund av att han använt coachbuggen som nu starix också blivit bannad för.

starix gjorde också många i communityn upprörda över ett inlägg han gjorde på VK bara ett par dagar innan Hard Legion plockade upp honom. I detta inlägg så påstod starix att Robin "flusha" Rönnquist ska ha fuskat och att Valve ska ha ignorerat detta. Han menar att Valve inte gjorde något åt detta då han redan han hade vunnit två majors och detta skulle förstöra CS:GO. Den ukrainska coachen har dock inte fått så mycket uppbackning på dessa teorier.

Trots både den kontroversen samt att han nu blivit bannad i tio månader så väljer Hard Legion att behålla honom. Han kommer dock inte få delta med laget i officiella matcher. När ESIC:s uttalande kom så skrev starix på Twitter att inte minns att han har använt buggen. I en intervju med gameinside så meddelar han dock att han respekterar straffet. Detta innebär att Hard Legion haft fyra personer som utnyttjat buggen i sin organisation, starix, deras förra coach zoneR, coachen de hade innan zoneR Erik "AKIMOV" Akimov och även deras nuvarande VD, Egor "fuRy^" Morin, som använde buggen när han coachade samma grupp av spelare.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..