×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Coachskandalen fortsätter — coachen för ENCE erkänner

1
Det har gått lite mer än en vecka sedan ESL och Dreamhack gick ut med att de bannat tre stycken coacher. Efter detta har ett flertal coacher erkänt att de utnyttjat buggen och idag har ytterligare en coach klivit fram. Det är Slaava "Twista" Räsänen som nu erkänner.
Hela esportvärlden fick sig en chock under förra veckan när ESL och Dreamhack gick ut med att de bannat tre coacher. De ska ha använt sig av utav en bugg som gav dem möjlighet att se delar av kartan som de inte skulle se. Efter detta har ett par coacher, bland annat Faruk "pita" Pita, erkänt att de själva utnyttjat buggen.

Idag så har ENCE Esports gått ut med att deras coach är ute ur laget tills vidare. Detta efter att han ska ha utnyttjat buggen någon gång under 2017. Det är dock oklart när exakt det ska ha hänt men det är troligen under tiden när han coachade iGame.com. Det är också oklart hur mycket han ska ha använt buggen. ENCE säger dock att han inte ska ha använt buggen under hans tid i ENCE.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..