×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Bannvågen fortsätter — CS_Summit bannar MIBR:s coach

1
Tidigare i veckan fick vi se ESL och Dreamhack banna tre coacher. Bland dessa fanns den brasilianska coachen Ricardo "dead" Sinigaglia. Nu har även CS_Summit valt att ge coachen en bann efter att han använt coachbuggen under en runda i CS_Summit 6.
I måndags gick ESL ut att de tillsammans med Dreamhack valt att ge tre stycken coacher tre olika långa avstängningar. Den som fick kortast straff var coachen för Made in Brazil, Ricardo "dead" Sinigaglia. Han blev avstängd i sex månader av ESL och Dreamhack efter att han utnyttjat buggen en runda under ESL One Road to Rio.

Nu har även arrangörerna till CS_Summit, Beyond The Summit, valt att banna coachen. Han ska under CS_Summit 6 använt sig utav buggen när MIBR mötte Triumph Gaming. De skriver i sitt uttalande att han vid andra tillfällen han stött på buggen valt att ta en teknisk timeout för att lösa problemet. Detta gjorde han dock i matchen mot Triumph.

CS_Summit väljer nu att stänga av dead i de två nästkommande turneringarna som de arrangerar. I samband med detta så blir även MIBR retroaktivt diskvalificerade från CS_Summit 6 och förlorar sina prispengar. Istället kommer nu Triumph att bli tilldelade sjunde- till åttondeplatsen i turneringen. CS_Summit ska ha kontaktat MIBR och det brasilianska laget har möjligheten att överklaga beslutet om de tycker att det är oförtjänt.


Artikelbild: Divulgação/MIBR

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..