×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL Pro League spelas online på grund av Corona — ingen arena för finalerna

1
COVID-19 har återigen drabbat esporten och Counter-Strike: Global Offensive. Den elfte säsongen av ESL Pro League var tänkt att spelas på LAN på Malta men på grund av viruset väljer nu ESL att flytta gruppspelet online. De slopar i samband med detta också LAN-finalerna som skulle spelas i Denver, USA.
COVID-19, mer känt som Coronaviruset i folkmun, fortsätter slå hårt på esporten. Vi fick se Intel Extreme Masters Katowice spelas helt utan publik och nu drabbas ännu en ESL-turnering. Den elfte säsongen av ESL Pro League skulle helt spelas på LAN, gruppspelet på Malta och slutspelet i Denver, USA. På grund av viruset kommer nu detta inte att ske.

Gruppspelet kommer istället att spelas online. Detta efter att Maltas regeringen förbjudit resor mellan landet och Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien och Schweiz. ESL berättar att personal samt lag då inte kan resa till Malta. Det blir heller inte någon arena för slutspelet. Detta var tänkt att utspela sig i Denver, USA. Detta kommer istället att spelas i en studio i Europa.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..