×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Coronaviruset stoppar LCK — skjuts upp på obestämd tid

1
Sydkorea är ett av de länder som drabbats hårdast av Coronavirusets framfart. Över 5 000 personer i landet har drabbats och nu meddelar Riot Korea att ligan skjuts upp efter att den första halvan, som slutar 6 mars, är färdigspelad.
Tidigt under tisdagsmorgonen, svensk tid, kom beskedet att den Koreanska ligan, LCK, skjuts upp på obestämd tid. Anledningen är Coronavirusets framfart och för att kunna garantera samtliga inblandade personers säkerhet och hälsa har man valt att skjuta upp ligans matcher från och med den 6 Mars.

Det innebär att den första halvan av ligan kommer att spelas klart och de matcher som återstår kommer att avgöras efter ordinarie spelschema under veckan. När ligan kommer att återupptas är oklart men enligt Riot Korea kommer det att ske när situationen förbättrats.

—På grund av den växande covid-19 epidemin har vi bestämt att LCK och Challengers Korea ska skjutas upp på obestämd tid. Detta för att garantera säkerheten för alla ligans medlemmar. I nuläget har vi inget datum för när ligorna kan återupptas men vi kommer att följa situationen noggrant för att se när det är möjligt att återuppta spelet, säger Riot Korea i ett uttalande.

Även den kinesiska ligan, LPL, har haft ett uppehåll sedan det kinesiska nyåret på grund av Coronaviruset och Riot Games har skjutit upp offentliggörandet av spelplatsen för årets Mid-Season Invitational. Hur och om de uppskjutna ligorna kommer att påverka MSI, där det bästa laget från varje region deltar, är inte klart men då turneringen brukar avgöras i början av maj är tiden knapp.



Artikelbild: LCK

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..