×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Här är alla spelare som just nu är utan lag

2
Just nu är det många CS:GO-proffs som står utan både kontrakt och lag. Bland dem ser vi många svenskar, ett flertal majorvinnare och unga stjärnskott. Det är även många spelare som just nu är kontrakterade men sitter på bänken. Här listar vi alla spelare.
2019 har redan sett ett par stora förändringar till vissa lag. Mousesports har gjort om hela sitt lag, Heroic har sett ett flertal förändringar och flusha har lämnat Cloud9. Detta har gjort att många spelare nu står utan lag, här listar vi alla.

Free agents

Robin "flusha" Rönnquist
Svenska majorvinnaren står just nu utan lag. Detta efter att han nyligen valt att lämna Cloud9 men även ta en paus från CS. Han är kanske mest känd för sin tid i Fnatic där han lyckades vinna tre stycken majors.

Tomáš "oskar" Šťastný
oskar har spelat tillsammans med Mousesports sedan slutet av 2016. De har nu dock gjort om hela sitt lag och placerat två spelare samt sin coach på bänken. I samma veva släpptes även oskar från sitt kontrakt.

Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski
pasha, också känd som pashaBiceps, placerades på Virtus.pros bänk i slutet av 2018 och släpptes från organisationen under 2019. Han och Virtus.pro vann den andra majorn som någonsin organiserades i CS:GO, ESL Major Series One Katowice 2014.

Fredrik "freddieb" Buö
Den svenska spelaren har stått utan lag sedan januari i år då Red Reserve valde att släppa spelaren. Han spelade tillsammans med laget under andra halvan av 2018. Han har under senare tiden setts hoppa in för olika lag, exempelvis X6tence Galaxy.

Joakim "disco doplan" Gidetun
disco doplan har stått utan lag sedan lämnade Red Reserve i januari i år. Efter det har han setts agera inhoppare för både Chaos Esports Club och Uruguay.

William "draken" Sundin
draken är ännu en spelare som tidigare i år spelade för Red Reserve. Efter att laget dog så valde han att bilda laget Uruguay. Han är dock inte en del av laget längre då han just nu fyller Dennis "dennis" Edmans skor i Ninjas in Pyjamas.

Denis "grux-" Gutaj
Den rätt så okända svenska spelaren grux har under senaste tiden blivit mycket uppmärksammad. Han klev in i Red Reserve under slutet av 2018 men sitter just nu utan lag. Han har nu setts spela med grabbarna i Uruguay efter att draken börjat spela för NiP.

Christophe "SIXER" Xia
Den tidigare 1.6-spelaren SIXER har inte haft varit del av ett lag sedan sommaren 2018 när han spelade för Envyus Academy. Innan han spelade i akademilaget så spelade han i huvudlaget för Envy.

Timothée "DEVIL" Démolon
DEVIL har varit laglös enda sedan maj 2018 då han spelade för LDLC. Innan dess har setts spela för lag som Envy. Han har även agerat inhoppare för 3DMAX i år men inte längre.

Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen
Den danska spelaren NaToSaphiX är kanske mest känd för sin tid som youtuber men blev under 2018 ett större namn i den tävlingsinriktade scenen. Han spelade tillsammans med Sprout under större delen av 2018. Han fick dock lämna laget i december och har stått utan lag enda sen dess.

Bänkade

Vincent "Happy" Schopenhauer
Happy har suttit på bänken för Team Vitality sedan december 2018. Innan dessa har han spelat för lag som Envy och LDLC. Han lyckades vinna en major med båda de två organisationerna och var känd för att vara en IGL som fragade mycket.

Andreas "MODDII" Fridh
Den svenska spelaren MODDII har varit en del av Heroic enda sedan 2016. Med laget lyckades han vinna TOYOTA Master CS:GO Bangkok 2018. Han blev dock bänkad från laget tidigare i år och har suttit där sedan dess.

Miikka "suNny" Kemppi
suNny har varit en del av Mousesports sedan slutet av 2017 och lyckades tillsammans med laget vinna ESL One New York 2018. Efter har att laget gjordes om blev han dock placerad på bänken. Det har redan cirkulerat rykten om att den finska spelare redan har hittat ett lag i form av ENCE Esports.

Owen "smooya" Butterfield
Den brittiska spelaren smooya anslut sig till BIG i april 2018. Han och laget överraskade många under året med bra placeringar under både ESL One Cologne och Faciet London Major. Han valde dock att placera sig själv på bänken då han inte trivdes i laget.

Alexandre "bodyy" Pianaro
Den sista spelaren på listan är franska bodyy. Spelaren har varit en del av G2 Esports sedan 2016. Tillsammans med laget har han haft många upp- och nedgångar och placerades på bänken under förra veckan.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..