×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

draken och hampus bildar nytt lag med ScreaM och Ex6TenZ

2
William "draken" Sundin är nu släppt från Red Reserve. Med detta så bildar han ett nytt lag som går under namnet Uruguay. I laget hittar vi en till svensk i form av Hampus "hampus" Poser. Det är dock inget helsvenskt lag då tar med sig de två belgiska spelarna Adil "ScreaM" Benrlitom och Kevin "Ex6TenZ" Droolans samt estländaren Kevin "HS" Tarn.
Det har varit kaotiskt för Red Reserve under de senaste månaderna. Det har gått så långt att organisationen inte längre har ett CS:GO-lag. Alla de kvarvarande spelarna har blivit släppta från laget och har nu bildat ett nytt lag. Det nya laget som går under namnet Uruguay har totalt tre svenskar i linan, William "draken" Sundin, Hampus "hampus" Poser och coachen Christian "chrille" Lindberg.

I laget ser vi också de två belgiska spelarna Adil "ScreaM" Benrlitom och Kévin "Ex6TenZ" Droolans som officiellt lämnade G2 Esports under torsdagen. Den sista spelaren i laget blir den estländska spelaren Kevin "HS" Tarn som, likt ScreaM, har setts fylla in för Red Reserve under de senaste månaderna. Lagt tar över Red Reserves plats i MDL.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..