×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Nu klart: Mousesports plockar upp trio

1
Finn "karrigan" Andersen, Özgür "woxic" Eker och David "frozen" Čerňanský tar plats i Mousesports medan Miikka "suNny" Kemppi placeras på bänken. Tomáš "oskar" Šťastný har blivit släppt från sitt kontrakt med organisationen.
Efter flera ryktesfyllda veckor har Mousesports offentliggjort att de säkrat upp en ny trio för att komplettera sin startfemma. In i laget går beryktade Finn "karrigan" Andersen, Özgür "woxic" Eker och David "frozen" Čerňanský som gör Robin "ropz" Kool sällskap. karrigan sågs senast agera inhoppare för Envy på lån från Faze Clan, något som gick över förväntan och han blev genast en het spelare för organisationer att slåss om. woxic har lämnat Hellraisers för att ta plats i Mousesports medan frozen senast kommer från NoChance.

Egentligen var både Miikka "suNny" Kemppi och Tomáš "oskar" Šťastný tänkta att platsa i laget, men duon har tagits bort för att göra plats åt den nya trion samt en återvändande Chris "chrisJ" de Jong. suNny har på senare tid ryktats till flera lag, där bland Cloud9 och nu senast ENCE Esports. Den finska spelaren gör nu Martin "STYKO" Styk och den tidigare coachen Sergey "LMBT" Bezhanov sällskap på bänken medan oskar har blivit släppt från sitt kontakt och kan gå direkt till ett nytt lag. Det bör även noteras att ropz nu är den spelare som varit i Mousesports startfemma under längst tid, eftersom chrisJ under en period placerades på bänken.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..