×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

pashaBiceps officiellt ute ur Virtus.pro

1
Virtus.pro har offentliggjort att de nu har släppt Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski från laget. Den polska spelaren har varit en del av laget sedan 2014 men har varit inaktiv sedan december.
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski står nu utan organisation. Detta efter att Virtus.pro offentliggjort att de nu avslutar kontraktet med spelaren. Den polska spelaren har varit en del av organisationen sedan januari 2014 men har varit inaktiv sedan december när laget omformades.

Han har tillsammans med laget vunnit många större turneringar och även en major, ESL Major Series One Katowice 2014, där han blev utsedd till MVP. Vart pashaBiceps nu tar vägen är osäkert men han skriver i organisationens uttalande att han kommer att ta en lien paus men han kommer tillbaka bättre och starkare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..