×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Hälsoproblem tvingar dennis till bänken — draken hoppar in i Ninjas in Pyjamas

3
På grund av hälsoproblem tvingas Dennis "dennis" Edman till bänken i Ninjas in Pyjamas. Som temporär ersättare hoppar William "draken" Sundin in i startfemman.
Efter en av sina bästa majorturneringarna på flera år har Ninjas in Pyjamas tvingats göra temporära spelarförändringar. Dennis "dennis" Edman har valt att stiga ner från startfemman efter vad organisationen publicerat som "energibrist" och i hopp om att förhindra ytterligare hälsoproblem har parterna kommit överens om att placera honom på bänken. NiP understryker dock att dennis kommer att återvända till laget.

Svenskarna gör sig nu redo för en fullspäckad säsong, där bland Blast Pro Series: São Paulo 2019 samt IEM Sydney. Eftersom det ännu är oklart när dennis kan återvända till startfemman kommer laget att ta in en temporär ersättare och det är William "draken" Sundin som återvänder till ninjorna. Han kommer att ta över AWP-rollen under sin tid med femman. Ninjas in Pyjamas kommer att uppdatera fansen gällande dennis hälsoproblem och information kring när han väntas återvända.

2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..