×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

ENCE ryktas plocka upp suNny

1
Trots en otrolig majorresa från finska ENCE så kan nu laget vara på väg att göra förändringar. Enligt uppgifter till Dexerto så är den finska organisationen intresserade av den före detta Mousesports-spelaren Miikka "suNny" Kemppi.
Den finska spelaren Miikka "suNny" Kemppi ryktades under förra veckan vara påväg till Cloud9. Dessa förhandlingar ska nu ha tagit slut och ett annat lag ska redan ha visat intresse. Enligt uppgifter till Dexerto så är inga mindre än finska laget ENCE Esports intresserade av landsmannen. Vilken av majortvåornas nuvarande spelare som suNny kommer att ersätta är i skrivande stund okänt.

suNny spelade tillsammans med ENCE under hela 2016 innan han anslut sig till PENTA Sports. Han spelade dock senast för Mousesports, ett lag han fortfarande är under kontrakt för. Han har spelat tillsammans med organisationen sedan september 2017 men efter att laget inte lyckades ta sig vidare till årets första major, Intel Extreme Masters Katowice, så har laget genomgått en del större förändringar.

2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..