×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic bänkar MODDII — blameF ryktas ersätta

1
Det danska laget Heroic har valt att bänka en av sina svenska spelare, Andreas "MODDII" Fridh. Spelaren som ryktas ersätta är dansken Benjamin "blameF" Bremer enligt Hltv.
Andreas "MODDII" Fridh publicerade under morgonen en tweet där han skrev "A hero has fallen". Förutom detta hade Hltv redan fått in ett rykte om att Heroic är på väg att byta ut svensken mot Benjamin "blameF" Bremer. Dansken som just nu spelar för Epsilon ska vara med i Heroics steamgrupp och ryktas nu testspela för laget.

MODDI har varit en del av det danska laget sedan augusti 2016 och har under tiden hjälpt laget till förstaplatser på både Game Clash Masters 2018 och TOYOTA Master CS:GO Bangkok 2018. De lyckades även ta sig till final under Dreamhack Open Atlanta 2017. De senaste stora turneringen för laget var Dreamhack Open Winter 2018 där de tog sig till semifinal efter två säkra vinster i gruppspelet mot LDLC och Complexity Gaming. De åkte dock ut ur turneringen i semifinalen mot ENCE Esports, som vann hela turneringen.

Uppdatering: Heroic har nu gått ut med att de har valt att bänka MODDII officiellt. Beslutet ska ha tagits av lagets coach, Luis "peacemaker" Tadeu.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..