×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Ninjas in Pyjamas inbjudna till Dreamhack Marseille

4
Dreamhack har bjudit in svenska Ninjas in Pyjamas till sitt kommande Masters-event i Marseille, Frankrike. Ninjorna, som kommer att spela sin andra LAN-turnering med Dennis "dennis" Edman, kommer att få sällskap av Gambit Esports.
Den 18 april intar Dreamhack franska Marseille med årets första Masters-upplaga. Garanterat svenskt har vi tidigare fått i form av Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clan, men nu har arrangörerna gått ut med goda nyheter för de svenska fansen. Ninjas in Pyjamas har nämligen tackat ja till sin turneringsinbjudan, liksom kazakiska Gambit Esports.

Ninjorna sågs senast säkra en kvartsfinalplacering i IEM Katowice, vilket var deras debutturnering med nyförvärvet Dennis "dennis" Edman. Om man tar en titt på tidigare Masters-evenemang kan man se att NiP plockade hem en semifinalplats i Malmö förra året, men de har inte lyckats vinna något Masters-event sedan Malmö 2016. Marseille kommer att vara lagets andra LAN-turnering med Edman, som även kommer att spela under Dreamhack Masters Stockholm senare i år.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..