×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

DreamHack

Ninjas in Pyjamas inbjudna till Dreamhack Marseille

4
Dreamhack har bjudit in svenska Ninjas in Pyjamas till sitt kommande Masters-event i Marseille, Frankrike. Ninjorna, som kommer att spela sin andra LAN-turnering med Dennis "dennis" Edman, kommer att få sällskap av Gambit Esports.
Den 18 april intar Dreamhack franska Marseille med årets första Masters-upplaga. Garanterat svenskt har vi tidigare fått i form av Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clan, men nu har arrangörerna gått ut med goda nyheter för de svenska fansen. Ninjas in Pyjamas har nämligen tackat ja till sin turneringsinbjudan, liksom kazakiska Gambit Esports.

Ninjorna sågs senast säkra en kvartsfinalplacering i IEM Katowice, vilket var deras debutturnering med nyförvärvet Dennis "dennis" Edman. Om man tar en titt på tidigare Masters-evenemang kan man se att NiP plockade hem en semifinalplats i Malmö förra året, men de har inte lyckats vinna något Masters-event sedan Malmö 2016. Marseille kommer att vara lagets andra LAN-turnering med Edman, som även kommer att spela under Dreamhack Masters Stockholm senare i år.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..