×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Stjärnfyllt när Dreamhack bjuder in till Marseille

1
Astralis, Mousesports, SK Gaming och hemmalaget G2 Esports har alla tagit emot direktinbjudningar till Dreamhack Masters Marseille 2018. Turneringen går av stapeln den 18 april och har över 2 miljoner kronor på spel.
Det första laget som blev offentliggjorda inför Dreamhack Masters Marseille 2018 var G2 Esports, som kommer att försvara Masters-titeln på hemmaplan efter att de vann Dreamhack Masters Malmö 2017. Hittills har laget inte briljerat detta år då de fallit i kvartsfinalerna under både Eleague Major Boston och Starseries i-League CS:GO Season 4. Astralis var näst på tur att acceptera en inbjudan till evenemanget. Laget tog sig till en kvartsfinal under Starseries-turneringen, vilket var deras debut med Emil "Magisk" Reif, och har nyligen säkrat en slutspelsplats under IEM Katowice.

Mousesports har med all rätt blivit inbjudna till turneringen, efter att de briljerat under de senaste månaderna genom att avsluta 2017 med vinst under ESG Tour Mykonos samt en andraplats under ECS fjärde säsongsfinaler. Senaste vinsten den europeiska femman säkrade var under Starseries. SK Gaming, som är det fjärde laget att bli inbjudna, började året med att åka ur Eleague Major Boston i semifinalerna samt en tredjeplats under cs_summit 2. Senast åkte de ur Starseries i kvartsfinalerna och spelar i detta nu IEM Katowice.

Dreamhack Masters Marseille 2018

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..