×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Dreamhack håller Masters-event i Marseille

2
Årets första Dreamhack Masters-evenemang väntas hållas i Marseille, Frankrike, mellan den 18-22 april. Under den pågående veckan kommer Dreamhacks VD, Marcus Lindmark, att vara på plats i den franska staden för att offentliggöra turneringen.
Vi har sedan förra året vetat att Dreamhack kommer att hålla ett av sina åtråvärda Masters-evenemang i Stockholm, Sverige, under 2018. Nu har Nexus Bar, en esportbar, offentliggjort att årets första Masters-event kommer att ta plats i den franska staden Marseille. 16 lag kommer mellan den 18-22 april att kämpa om 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,04 miljoner kronor. Arenan som väntas användas under evenemanget är Le Dôme de Marseille, en inomhusarena med plats för ungefär 8 500 besökare.

Arrangörerna har ännu inte gått ut med några detaljer gällande turneringen, men Dreamhacks VD Marcus Lindmark kommer att vara på plats i Marseille under veckans gång för att ta en titt på den tänkta arenan. På onsdag kommer han att besöka Nexus Bar för att presentera turneringen samt för att ge närmare detaljer kring kvalprocessen. Dreamhack Masters Marseille kommer att ta plats bara en månad innan Dreamhack Open Tours, ännu en fransk turnering men med bara åtta deltagande lag samt mindre än hälften så hög prispott.

Uppdatering, 2018-01-08 16:38
Dreamhack gick under måndagseftermiddagen ut med ett officiellt offentliggörande av turneringen. I sitt eget uttalande förklarar arrangörerna att de valt att låta Marseille stå som värdstad för Masters-eventet dels för att Open-stoppet i Tours gått bra samt eftersom ett franskt lag vann Dreamhack Masters Malmö 2017.

Nexus Bar gick ut med information gällande Lindmarks besök
Facebook
Dreamhack offentliggjorde alla detaljer under måndagseftermiddagen
dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..