×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

DreamHack

Na'vi och Liquid bjuds in till Marseille

1
Natus Vincere och Team Liquid pushar upp laglistan för Dreamhack Masters Marseille till åtta deltagande lag. Turneringen Nu återstår åtta platser i turneringen, varav hälften kommer att bli inbjudna.
Dreamhack har offentliggjort att de bjudit in Natus Vincere och Team Liquid till deras kommande Masters-event i Marseille, Frankrike. CIS-laget kommer att spela sitt fjärde Masters-evenemang, en turnering de senast föll tidigt under. Liquid däremot har inte varit på plats för turneringen sedan 2016, då de var bland de första att åka ur gruppspelet.

Turneringen kommer att spelas mellan den 18-22 april från Le Dôme i Marseille. De 16 deltagande lagen kommer att slåss om prispotten som ligger på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2 miljoner kronor. Na'vi och Liquid pushar upp deltagarlistan till åtta lag, vilket innebär att arrangörerna nu offentliggjort hälften av de deltagande lagen. Ytterligare fyra lag ska bli inbjudna till turneringen och resterande fyra lag kommer att kvala via diverse regionkval.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..