×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Faze Clan och Cloud9 klara för Dreamhack Masters Marseille 2018

1
Dreamhack har offentliggjort ytterligare två lag för deras Masters-event i Marseille, Frankrike. Det är Faze Clan med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer i startfemman samt Cloud9 som tagit emot inbjudningar.
Mellan den 18-22 april kommer 16 lag att ställas mot varandra i Marseille, Frankrike, under nästa Dreamhack Masters-stopp. Nu har arrangörerna offentliggjort ytterligare två lag som står klara för den redan stjärnfyllda turneringen, nämligen Faze Clan och Cloud9.

Lagen sågs ställas mot varandra i den senaste majorfinalen, under Eleague Major Boston 2018, där den amerikanska femman gick ut som vinnare. Sedan dess har inget av lagen lyckats säkra någon titel, varken under Starseries i-League CS:GO eller IEM Katowice, där den senare nämnda slutade i en nagelbitande final mellan Faze och Fnatic.

Dreamhack Masters Marseille 2018

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..