×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Faze Clan och Cloud9 klara för Dreamhack Masters Marseille 2018

1
Dreamhack har offentliggjort ytterligare två lag för deras Masters-event i Marseille, Frankrike. Det är Faze Clan med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer i startfemman samt Cloud9 som tagit emot inbjudningar.
Mellan den 18-22 april kommer 16 lag att ställas mot varandra i Marseille, Frankrike, under nästa Dreamhack Masters-stopp. Nu har arrangörerna offentliggjort ytterligare två lag som står klara för den redan stjärnfyllda turneringen, nämligen Faze Clan och Cloud9.

Lagen sågs ställas mot varandra i den senaste majorfinalen, under Eleague Major Boston 2018, där den amerikanska femman gick ut som vinnare. Sedan dess har inget av lagen lyckats säkra någon titel, varken under Starseries i-League CS:GO eller IEM Katowice, där den senare nämnda slutade i en nagelbitande final mellan Faze och Fnatic.

Dreamhack Masters Marseille 2018

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..