×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Dags att kvala till Dreamhack Masters Marseille

1
Den 23 mars går kvalprocessen för Dreamhack Masters Marseille av stapeln, med den slutna portionen schemalagd till den 25 mars. Två lag från Europa och ett från Nordamerika kommer att kvala till turneringen.
Dreamhack har offentliggjort detaljer kring kvalprocessen till deras Masters-evenemang i Marseille, Frankrike. De regionala kvalen kommer att börja med en öppen kvalomgång den 23-24 mars, som kommer att spelas via ESEA. Fyra lag per region kommer att avancera till den slutna portionen av kvalet som kommer att spelas den 25 mars, där de kommer att ställas mot fyra inbjudna lag i jakten på en turneringsplats.

I den europeiska upplagan kommer två lag att avancera till turneringen, det vill säga att båda kvalfinalisterna kommer att resa till Frankrike. I Nordamerika kommer endast kvalvinnarna att säkra en plats i turneringen. Lagen kommer att göra tolv inbjudna lag, samt den vinnande sidan i det asiatiska kvalet, sällskap i Le Dôme de Marseille den 14-18 april. Ännu har arrangörerna bara offentliggjort fyra av de inbjudna lagen, där bland G2 Esports och SK Gaming.

All information kring kvalet och registreringen finns här
dreamhack.com
igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..