×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Skandalspelare får sparken genom kryptiskt meddelande: "Olämpligt personligt uppträdande"

1
Proffsspelaren menar själv att han sparkas för att hans lön är för hög.
Det kinesiska Overwatch-laget Guangzhou Charge chockade sina fans under gårdagen när organisationen i ett kryptiskt meddelande berättade att lagets stjärna Ou "Eileen" Yiliang fått sparken. I organisationens uttalande anges anledningen vara att Eileen utgör en risk för laget genom sitt "olämpliga personliga uppträdande".

"Vi har gjort det efter noggrant övervägande av relevanta faktorer inklusive risker för vårt lag på grund av olämpligt personligt uppträdande såväl som den framtida utvecklingen av vårt lag", skriver organisationen om beslutet.


Enligt nyhetssajten ESTNN är det inte första gången som Eileen är föremål för skandalrubriker. Enligt sajten uppmärksammades 21-åringen även förra året för att ha varit inblandad i en otrohetsskandal.

Spelaren själv menar att anledningen bakom beslutet handlar om att organisationen inte vill betala ut hans lön. I ett uttalande skriver Eileen att han fick beskedet i ett möte med sin coach och en av organisationens chefer där de berättade att de ville avsluta kontrakten på grund av att hans lönenivå var för hög.

Guangzhou Charges kryptiska meddelande har mötts av förvirring från fansen som undrar vad som förelåg beskedet. Organisationen spelar sin nästa match i Overwatch League på lördag när laget ställs mot Hangzhou Spark.

Artikelbild: Pressbild/Blizzard

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..