×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

CS-fan designar egen NIP-tröja — kan bli officiell merch: "Det här är sjukt"

2
De smarta detaljerna på tröjan fick Ninjas In Pyjamas merchandise-chef att reagera.
Häromdagen lade det nystartade Twitter-kontot alpinestartgate upp en bild på en egendesignad Ninjas in Pyjamas-tröja. Enligt användaren togs designen fram för att hylla organisationens CS:GO-historia och innehåller detaljer som visar bland annat vinsten i Dreamhack Masters Malmö år 2016 och Major-vinsten i Köln år 2014.

De finurliga detaljerna i tröjan gjorde att inlägget spreds och flera NIP-fans uttryckte sin uppskattning för designen. En av dem som lade ögonen på designen var också NIP:s merchandise-chef Laura Rojas som i ett svar på inlägget till synes öppnar för möjligheten att göra användarens idé till verklighet.

"Yo, låt oss höras. Det här är sjukt!", skrev Rojas som svar på tweeten.

Se tröjans detaljer och konversationen nedan:

Artikelbild: Pressbild/NIP och alpinestartgate/Twitter
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..