×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Valorant-spelarna rasar efter Riots ändringar i map-poolen

2
En ny karta är på väg till Valorant. Trots detta är spelarbasen upprörd.
Snart kommer den åttonde kartan till Valorant. Den nya kartan kommer att gå under namnet "Pearl" och många är glada att det kommer en ny karta. Men glada för en ny karta betyder nödvändigtvis glada överlag. När kartan väl lanseras kommer en av de första kartorna i spelet, Split, tas bort temporär, både i orankat och rankat.

Detta har lett till många upprörda miner bland Valorant-spelarna. Riot Games vill hålla kartpoolen till vad de tycker är det perfekt, sju kartor. Det som de flesta verkar vara mest upprörda över är dock att det fortfarande inte finns någon möjlighet att banna kartor.

I en Reddit-tråd, som fått väldigt mycket uppmärksamhet, tycker det är konstigt att Riot tycker att åtta kartor är för mycket men samtidigt inte bara låter spelare banna en.

En stadig frustration bland spelarbasen har också varit att kartor fortfarande väljs slumpmässigt. Detta leder till att de ofta kan få samma karta två eller tre gånger på raken. Återigen riktas kritiken mot att det inte får bannas kartor och att åtta kartor kanske inte är för mycket om de ändå får spela samma karta flera gånger på raken.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..