×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tjeckien

Totalt kaos i LAN-turneringen — spelare fick sitta hemma och finalen flyttas online

1
Efter två av ar pandemi är nu LAN-turneringar tillbaka på riktigt. Men i den tjeckiska turneringen Sazka eLEAGUE Spring 2022 verkade LAN var ren rätt så lös term.
Under helgen spelades typ LAN-finalerna av den tjeckiska turneringen Sazka eLEAGUE Spring 2022. Ordet typ i den tidigare meningen är inget skrivfel. Det blev minst sagt kaos i turneringen.

Först och främst var två av spelarna i finallaget ENTERPRISE esports inte på plats men tilläts spela turneringen hemifrån. Även Entropiq Pragues spelare Jonas "j1nzo" Jalowski var hemma.

Men inte nog med det. När det var dags för bronsmatchen mellan Entropiq Prague och Dynamo Eclot så dog internet i studion. Detta mitt under den tredje kartan när det stod 13-11 till Eclot. Hur löses då detta problem? Det gör det inte. Sista kartan kommer att spelas om online någon annan dag.

Finalen skulle även den spelas samma dag. Men eftersom det inte gick att lösa internetproblemen så sköts även den matchen upp. Detta innebär åtminstone att den tredje kartan i bronsmatchen och finalen kommer att spelas på lika villkor för alla spelare.

En spelare som inte var direkt glad över detta var Sebastian "beastik" Dano från Sinners Esports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..