×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Macron uppmärksammar esporten igen — bjuder in franska profiler till presidentpalatset

2
Frankrikes president bjuder in till esportmöte i sitt residens.
Inför årets presidentval i Frankrike valde den sittande presidenten Emmanuel Macron att smickra landets esportintresserade genom att göra vallöften om fler stora esportturneringar i landet. Nu fortsätter Macrons flirtande med landets esportscen.

Den franska esportjournalisten neL delade under torsdagen med sig av en formell inbjudan till en mottagning på Élyséepalatset som är den franske presidentens officiella residens. Av inbjudan framgår att presidenten vill hylla fransk esport.

"Många personer från den franska esportscenen är bjudna till en mottagning med Emmanuel Macron för att hedra fransk esport. Så ja, jag kommer att gå. CS:GO-Major i Paris kommer att vara på menyn, oroa er inte", skriver neL på Twitter samtidigt som han delar en bild av den formella inbjudan.


I Macrons vallöfte inför årets presidentval lovade han att arbeta för att Frankrike skulle vara värdland för CS:GO-Majors, League of Legends Worlds och Dotas The International. Exakt hur det arbetet ska gå till är oklart.

Artikelbild: Soazig de la Moissonnière/DILA-La Documentation Française

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..