×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mples kryptiska uttalande förbryllar fansen: "Funderar fortfarande över mitt beslut"

2
Världens bästa CS:GO-spelare hintar om att han snart kommer att fatta ett stort beslut.
Det har stormat en hel del kring Natus Vincere den senaste tiden. Laget som dominerade CS:GO-scenen totalt under 2021 har kickat sin ryske in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov och letar just nu ersättare inför lagets framträdande i Blast Premiers säsongsfinaler.

Navi-fansen fick ännu mer att fundera över igår kväll då lagets superstjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev gjorde ett kryptiskt uttalande på sitt Twitter-konto. Strax efter klockan 23 igår kväll hintade världens bästa spelare om att han snart kommer att fatta ett stort beslut.

"Funderar fortfarande över mitt beslut", skrev stjärnan på Twitter.


Uttalandet har fått fansen att spekulera i vad det är för beslut som s1mple funderar över. Vissa tror att uttalandet handlar om ett större karriärsval som en paus från spelandet, ett lagbyte eller ett byte från CS:GO till Valorant. Andra tolkar "2BC" som att stjärnan funderar över om han ska bli ny in-game leader för Navi ("to be captain").

I skrivande stund har varken s1mple eller Natus Vincere gjort något förtydligande om vad spelaren menar med uttalandet. Tidigare under tisdagskvällen var Navis operative chef Oleksiy "xaoc" Kucherov gäst i en podcast men gjorde inte då några stora uttalanden rörande s1mple.

Om s1mples tweet rör stjärnans CS:GO-karriär lär det komma nyheter inom den närmsta tiden då Blast Premiers vårfinaler inleds den 14 juni.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..