×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykte: Yacine på väg att göra comeback i Guild Esports

1
Den svenska Valorant-spelaren kan vara på väg tillbaka till Guild Esports.
På söndag börjar det europeiska sista chansen-kvalet till storturneringen Valorant Champions i Istanbul. Nu rapporterar nyhetssajten Dot Esports att svensklaget Guild Esports kan förstärka femman med ytterligare en svensk spelare.

Det är den före detta Guild-spelaren Yacine "Yacine" Laghmari som uppges vara aktuell att hoppa in i Guild under kvalet. Enligt Dot Esports ersätter Yacine den brittiska 24-åringen Russel "Russ" Mendes som tar en paus från spelandet.

Under tisdagskvällen meddelade Yacine att han lämnar den israeliska organisationen Team Finest där han under våren tillsammans med svensken Malkom "bonkar" Rench säkrade en andraplats i den nordeuropeiska Valorant-ligan Polaris. I skrivande stund har 26-åringen inte avslöjat vad som händer härnäst.

Yacine representerade Guild Esports under perioden 2020—2021 efter att organisationen signat den svenska femman Bonk. Sedan dess har Guild gjort flera ändringar i femman och den enda spelaren som är kvar från Bonk är Leo "Leo" Jannesson.

Om Dot Esports uppgifter ställer Guild upp med följande femma:
Sverige Leo "Leo" Jannesson
Sverige Saif "Sayf" Jibraeel
Spanien Jose Luis "koldamenta" Aranguren Herrero
Ryssland Nikita "trexx" Cherednichenko
Sverige Yacine "Yacine" Laghmari

Artikelbild: Pressbild/Guild Esports
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..