×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Indien

Indiska Valorant-profilen död – blev 23 år gammal

1
Valorant-scenen sörjer den indiska Youtube-profilen SeLFlo.
Valorant-scenen sörjer den indiska profilen SeLFlo som under torsdagen valde att avsluta sitt liv. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Youtube-profilen, som vid sin död hade över 30 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal, blev 23 år gammal. I ett avskedsbrev berättar SeLFlo att han länge lidit av psykisk ohälsa och att hans lyckligaste stunder i livet är kopplade till hans Youtube-kanal.

Efter dödsfallet har flera Valorant- och esportprofiler tagit till Twitter för att lämna sina kondoleanser och uppmana sina följare som lider av psykisk ohälsa att söka hjälp.
Självmordslinjen 901 01
För dig som har tankar på att ta ditt liv, eller för dig som är orolig för en närstående. Självmordslinjen är öppen dygnet runt, både via telefon 901 01 och via chatt. Läs mer på deras webbplats.


Artikelbild:
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..