×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Massflykt skakar Valorant-scenen – flera lag lägger ner sina satsningar

1
Riots ändring i turneringssystemet har fått flera lag att lägga ned sina satsningar.
Under nästa år har Riot Games planerat att ändra modellen för sitt tävlingssystem i Valorant. Istället för att som nu ha ett öppet system där vem som helst kan kvala in till de största turneringarna görs systemet om till en franchise-modell som liknar det system Riot tillämpar i League of Legends.

Vilka organisationer som får möjligheten att spela i de bästa ligorna håller fortfarande på att avgöras. Vissa organisationer, som till exempel Shopify Rebellion, har redan fått veta att de inte kommer få möjligheten att delta i de bästa ligorna.

Beskeden har lett till att flera lag väljer att lägga ned sina satsningar på spelet, rapporterar nyhetssajten Dot Esports. Kostnaderna för att driva ett lag är ofta höga och det är ännu oklart vilken typ av stöd de lag som inte spelar i Riots högstaligor kommer att få under nästa år.

Förutom Shopify Rebellion har också stora organisationer som Complexity, Luminosity och Dignitas lagt ned sina satsningar på spelet åtminstone för tillfället.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..