×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Damlaget fuskanklagade — pojkvännen misstänks ha spelat i tjejturnering

1
Det manliga proffset misstänks ha spelat istället för sin flickvän i damturneringen.
Ett damlag som deltagit i Valorants damliga VCT Game Changers anklagas för att ha fuskat i tävlingssammanhang, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Det är det amerikanska damlaget Fallacy som anklagas för att ha spelat med den före detta TSM Academy-spelaren Nate "Payen" Lopez i kvalet till turneringen Astral Clash där endast kvinnliga spelare får delta.

Anklagelserna har fått stor spridning sedan ett anonymt Twitter-konto listat mängder av uppgifter som pekar på att det varit Payen som spelat för Fallacy och utgett sig för att vara sin flickvän "Mars". Bland annat ska Mars ha bytt keybinds, minimap- och crosshairinställningar till samma som Payen använder.


Fallacy-spelarna har ännu inte svarat på anklagelserna, men om uppgifterna stämmer skulle det vara ett solklart regelbrott mot Riots turneringsregler. Enligt esportprofilen Jake Lucky utreder Riot frågan inför Astral Clashs LAN-finaler senare i veckan.

"Jag kan bekräfta att detta nu väntar på en Riot Games-utredning", skriver han i ett inlägg på Twitter.


Artikelbild: Pressbild/Pittsburgh Knights och Valorant
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..