×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Riot stoppar ukrainska stjärnan från att bära flagga på scen: "Glöm inte kriget"

0
Kyrylo "ANGE1" Karasov vädjar att fansen inte ska glömma Rysslands invasion av Ukraina efter Riots flaggförbud.
Inför helgens stora VCT Masters-finaler i Köpenhamn har turneringsarrangören och speltillverkaren Riot beslutat att förbjuda alla lag och spelare från att bära flaggor på scenen. Det avslöjar den ukrainska Funplus Phoneix-spelaren Kyrylo "ANGE1" Karasov i ett inlägg på Twitter.

"Det är inte tillåtet att gå ut på scenen med flagga på Masters. Men jag kan påminna er alla här på Twitter att jag är från Ukraina, ett land där hundratals civila människor dör varje dag bara för att Ryssland vill se oss som deras koloni eller förstörda", skriver det före detta CS:GO-proffset.


Riots beslut innebär en ändring jämfört med vad arrangören tidigare tillåtit. Under fjolårets VCT Masters i Berlin var det flera spelare som äntrade scenen bärandes på flaggor.

Vad regeländringen beror på har inte kommunicerats officiellt från Riots håll, men många fans tolkar den som en konsekvens av kriget mellan Ryssland och Ukraina. Både ryska och ukrainska spelare deltar i VCT Masters vars LAN-finaler inleds under fredagskvällen.

Artikelbild: ANGE1/Twitter och Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..