×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Min lilla hemlighet...

1
Denna blogg har stått tom ett tag, så jag tänkt inleda den genom att dela med mig av en liten hemlighet till folket som följt Fragbite-Idol under de senaste veckorna.

Det hela började med att jag såg ansökningstråden. Jag tyckte att det var ett asroligt initiativ och har under en period känt att jag ändå kan klämma fram en ton eller två, så varför inte. Jag ville dock inte få någon sorts särbehandling för att "jag är jag", så jag frågade en kompis om han kunde publicera allting åt mig så jag kunde delta under hans namn. Kort sagt sade då Jimmy, som går under smeknamnet "endy", att han självklart kunde hjälpa till.

Efter några veckor började jag inse att folk faktiskt tyckte om det jag gjorde, trots att jag bara använde mig av en billig gitarr och en iPhone för att spela in mina låtar.

Under de två senaste fredagsfinalerna kan jag verkligen inte påstå att jag har levererat dock. Det senaste temat var "aktuellt" där jag gjorde det sjukt feta misstaget att välja en Alicia Keys-låt, aningen för svårt och resultatet blev sjukt mycket pannkaka efter att jag stressad försökte baka ihop något. Av någon anledning gick jag dock vidare ändå, även om jag personligen känner att jag inte förtjänat det.

Därför var det väl ändå ganska bra att det blev som det blev. Jag har fått någon form av muskelinflammation i bröstkorgen och får inte anstränga solarplexus-området (bl a. lungor) på ett tag och måste dra mig ur tävlingen.

Så där har ni det. Jag kom topp tre i Fragbite-Idol 2011! Jag avslutar med en liten "välkommen till min blogg"-video som jag gjorde för någon vecka sedan!

62 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 62 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..