×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Mina tankar kring #TGIFB

1
Jag misstänker att premiären av Thank God It's Fragbite inte förbigått någon av er. Jag tänkte bara vädra mina tankar kring all feedback vi fått, och även programmet i sig.

Först och främst vill jag säga att pilotavsnittet helt enkelt bara var ett pilotavsnitt. Ett test. Liksom en start på en resa som vi vill forma till något fantastiskt, precis som Xerm skrev i sin krönika.

Som många av er säkert vet har jag extremt lite, eller ja, noll erfarenhet av att vara en programledare. De flesta av oss som satt framför kameran i studion har väldigt lite "proffsig" linstid i bagaget, men ändå var det många som hyllade min insats.

En osmickrande inzoomad André under inspelninge.

Personligen, självkritisk som jag är, tyckte jag att min insats var medioker, och om man jämför med hur avslappnad jag varit många gånger i Kontorsbloggen förväntade jag mig mer av mig själv. Att ni tyckte att jag gjorde en bra insats värmer dock något extremt, och stärker absolut självförtroendet inför avsnitt två.

Det är dock inte främst kommentarerna om mitt programledarskap som värmer. Det fanns en hel del kritik i nyheten där vi publicerade klippet, men till min stora lycka var det väldigt mycket konstruktiv kritik. Det glädjer mig att ni faktiskt påpekade både vad ni gillade och ogillade, istället för att bara fräsa ut att programmet var dynga eller kort och gott bara stapla alla fel.


Ännu en egobild på mig själv inför inspelningen.

Missförstå mig inte, att "leta petitesser" är ingenting jag uppskattar alltför mycket, men att folk försöker hjälpa till och vägleda oss gör det mycket enklare för oss att forma programmet till någonting ni faktiskt vill följa.

Vi förstod redan efter inspelningen att det var väldigt lite gaming, näst intill ingen alls faktiskt, och vi har haft det i åtanke sedan dess. Därför kommer ni på fredag få mer spelrelaterat innehåll.

Vad jag vill ha sagt med detta är tack för att ni hjälper till, och förhoppningsvis följer ni med oss under resan där vi bara blir bättre och bättre för varje avsnitt som går!

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..